Πουρες κατακοκκινος απο τα παντζαρια που δινουν το χρωμα, και με ενδιαφερουσα γευση. Φιλικη προειδοποιηση: τα κακα του μωρου θα εχουν και αυτα το ιδιο χρωμα, μην τρομαξετε
Κοκκινος πουρες
1-2 μικρα παντζαρια
1 γλυκοπατατα
1κ.σ. ελαιολαδο
ενα κομματακι κρεας μοσχαρισιο (30γρ.)
κανελα, μια πρεζα
κυμινο, μια πρεζα
Ψιλοκοβεις τα παντζαρια και τη γλυκοπατατα, και τα βραζεις μαζι με το κρεας για 30 λεπτα. Τα ριχνεις στο μπλεντερ, προσθετεις λαδι, κανελα, κυμινο, και ανακατευεις.
No comments:
Post a Comment