Saturday, July 26, 2008

Φανταρος

Ωρα 3 και 10 πρωινη, στριφογυριζει στη κουνια και μου κανει σηματα ... ψιτ, πειναω. Σηκωνομαι και παιρνουμε θεση. Καθομαστε αγκαλια, τρωει, και προσπαθω να κρατησω - εις ματην - το ενα βλεφαρο τουλαχιστον ανοιχτο, το αλλο εχει κλεισει προ πολλου... Υπολογιζω οτι εχω τρεις μηνες να κοιμηθω μια ολοκληρη νυχτα, σκοπια καθε βραδυ δις. Υπο αλλες συνθηκες θα ειχα κλαταρει, η θα σκυλοβριζα οποιον ειχε το θρασος να με ξυπναει ετσι καθε βραδυ... Αλλα κοιτα εδω μουτρακι. Τελειωσαμε, ρευτηκαμε, παμε για υπνο παλι. Φιλακι, καλη νυχτα.

Ωρα 6 και 20 πρωινη. Hello again. Αυτη τη φορα παιρνω και την εφημεριδα παραμασχαλα, στο ενα χερι το μωρο στο αλλο η ειδησεογραφια, να δουμε τι γινεται εκει εξω απο το κοσμο του παμπερς, που εχουμε χασει την επαφη τελευταιως... Ωπα, ξεχασαμε τη σαλιαρα. Βολευομαστε μια χαρα, και μετα απο 20 λεπτα φαγακι ειμαστε ετοιμοι για υπνο. Χα, τι μας λες. Τωρα ξυπνησε για τα καλα, αρχιζει τα γελακια και κουναει τα ματακια με νοημα. Τρελα κεφια στις εφτα παρα δεκα το πρωι. Βρε καλο μου, σκεψου και λιγο τη μαμα που κουτουλαει απο τη νυστα.

Την ημερα το προγραμμα ειναι πιο ευκολο, αν και ενδιαμεσα πρεπει να τρεξεις να προλαβεις ο,τι προλαβεις. Δηλαδη, ψιλοπραματα του τυπου ντους, φαγητο, αντε και τιποτε ψωνια. Τελοσπαντων, ελαχιστα σε σχεση με το τι θα ηθελα να κανω και με το τροπο ζωης που ειχα παλιοτερα (που ημουν και ολιγον workaholic, ομολογουμενως). Γενικα, εισαι 24/7 on duty και διαθεσιμη, και ολα τα αλλα τα βολευεις καπου στο πλαι. Φανταρος στη σκοπια, κανεις τη θητεια σου για μερικους μηνες.

Και ομως. Παρα τη κουραση, τη νυστα, τα πανω κατω που ερχονται στη ζωη σου, δε θα ηθελα να ειμαι πουθενα αλλου αυτη τη στιγμη. Αυτη η φατσουλα ειναι ο,τι καλυτερο μας εχει ποτε συμβει. Φιλακι, καλη νυχτα.

No comments: