Tuesday, January 18, 2011

The Real Parenting Revolution

Κοιτα να δεις κατι πραγματα

Το Netmums παρουσιαζει ενα αρθρο με τιτλο the Real Parenting Revolution, και ισχυριζεται οτι οι γονεις προσπαθουμε λεει να δειξουμε εναν υπερανθρωπο εαυτο, οτι ταχα τα καταφερνουμε ολα και ειμαστε on top of things , κι οταν δε τα καταφερνουμε λεμε και ψεματακια προκειμενου να δωσουμε μια τετοια εικονα. Διοτι υπαρχει λεει γενικοτερη κοινωνικη πιεση να δειχνεις οτι τα καταφερνεις σε ολα. Και καλει τους απανταχου γονεις να κανουν την επανασταση τους και να δηλωσουν ελευθερα οτι κλαταρουν και ειναι κουρελι.

Μαλλον ειμαι επαναστατικος τυπος εν αγνοια μου, διοτι χωρις κανεναν ενδοιασμο δηλωνω καθημερινως οτι
κλαταρω
δεν τα καταφερνω ολα
με πιανουν κλαματα
με πιανουν νευρα
ξεχναω πραγματα
κανω λαθη
δεν ειμαι απολυτα συνεπης
δεν ειμαι απολυτα επιμελης
αφηνω μια κουζινα σε μαυρο χαλι
στη δουλεια κανω πολλα πραγματα βιαστικα και οχι επισταμμενα
δε κανω μπανιο τα παιδια ΚΑΘΕ μερα

και ας με στειλετε στο πυρ το εξωτερον, εγω ψεματα δε λεω, ετσι με εμαθε η μαμα μου

Μαλλον δεν αναφερεται στην Ελλαδα το αρθρο, γιατι στη χωρα που η γκρινια κυλαει στο αιμα των ανθρωπων μαζι με τα αιμοπεταλια, ΟΛΟΙ αφηγουνται με παθος ποσο κομματια ειναι και ποσο τρεχουν και δε φτανουν και δε τα καταφερνουν και μακαριζουν τη περιοδο που δεν ειχαν παιδια

1 comment:

Διόνα said...

Συμφωνώ. Δεν κάνουμε διαγωνισμό. Όλοι κουραζόμαστε, όλοι μπουχτίζουμε και όλοι αγαπάμε την οικογένειά μας. Αλλά υπάρχει η τάση γύρω μας να προβάλλονται πρότυπα τελειότητας. Πάω να διαβάσω περισσότερα στο λινκ σου, φαίνεται πολύ ενδιαφέρον και ειλικρινές.